Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Craciunul in locuintele moderne

Craciunul in locuintele moderne

Sarbatorile de iarna se apropie. Decoratiunile traditionale de Craciun sunt primitoare si inspira un aer cald, dar poate nu sunt potrivite pentru cei care prefera un design modern. Am ales cateva idei pentru decorarea unei locuinte contemporane. Am omis cliseele in favoarea noilor tendinte sau pur si simplu a irezistibilului. Sunteti pregatiti sa fiti inspirati?

Alb si negru reprezinta o combinatie grafica rece. De ce sa nu transformati combinatia de culoare pentru Craciun? Mos Craciun va fi perfect accentuat in costumul sau rosu atunci cand va cobori prin semineu si va gasi un taram in alb si negru. Aceasta reprezinta o alternativa- simpla in locul traditionalelor culori rosu si verde.

Incercati sa folositi si accente de auriu pentru a crea un brad mai deosebit.

Pasari si pene. Penele sunt precum prima zapada a sezonului: pure si pufoase. Adaugati o tenta moderna decorarii prin folosirea pasarilor sau a bufnitelor, a ornamentelor cu pene sau a ghirlandelor. Daca detineti deja o colectie de pene, utilizati-le pentru a umple globuri din sticla, pentru un efect unic.

 

 

Plantele vii suculente reprezinta o idee excelenta pentru decorare, datorita faptului ca acestea nu necesita multe ingrijiri. Aranjati cateva dintre acestea in cerc, sau incercati provocarea de a construi o cununa din ele. Oricum ati alege sa le imbinati, va puteti bucura de acestea mult timp dupa incheierea sarbatorilor de Craciun.

O alta idee neconventionala sunt globurile „decorate” cu plantele suculente. Taiati una dintre marginile de sticla si asezati cu grija floarea in spatiul format.

Coroanele moderne

Desi sunt ornamente clasice de Craciun, versiunile noi ale acestora ne ofera o imagine inovativa. Le puteti aseza:

  • Pe usa de la intrare
  • In geam
  • Deasupra semineului
  • Ca ornament pentru masa
  • In jurul unor lumanari

Un alt bonus este versatilitatea lor. Adaugati elemente ca: obiecte mici sau fundite supradimensionate pentru a-i schimba aspectul.

Chiar si hartia poate reprezenta o „unealta” neobisnuita pentru a crea coronite moderne. Cu acest model veti atrage, cu siguranta, privirile curiosilor.

Modelele de coronite formate din ace de pini pot crea un aspect modern. Puteti utiliza ornamente si instalatii de lumini pentru a accentua frumusetea texturii pinului. Mai mult, pentru un efect mai deosebit, puteti opta pentru accesorizarea acestor coronite cu lumanari.

Fulgii de nea

Decoratiunile de azi in forma de fulgi de nea adauga un aer modern oricarei incaperi. Pentru un impact mai puternic, ii puteti agata la inaltimi diferite si in dimensiuni diferite, pentru a imita caderea zapezii.

Daca, in schimb, doriti sa creati o ghirlanda din fulgi de nea, hartia este din nou ajutorul de care aveti nevoie.

Cina festiva

Un spirit al Craciunului potrivit, poate insufleti cu adevarat o masa. Incercati cateva dintre aceste idei pentru a va surpinde si incanta prietenii si familia.

Alegeti o culoare tematica, imprumutati cateva ornamente din bradul de craciun si creati masa festiva perfecta.

 

Speram ca ideile noastre v-au inspirat in alegerea decoratiunilor. Cum veti transforma anul acesta locuinta dumneavoastra in una mai festiva?

Related Posts

Ati inceput pregatirile pentru Craciun?

Ati inceput pregatirile pentru Craciun?

Pregatirea si decorarea unei case pentru Craciun reprezinta doua dintre aspectele cele mai placute ale acestui sezon festiv. De cele mai multe ori, oa…

Read More
Decorul de sarbatori

Decorul de sarbatori

Cu bradul in casa, Mos Craciun, renii in curte si beteala impotmolita in covor, decoratiunile de Craciun au tendinta de a deveni usor coplesitoar…

Read More