Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Culoarea anului 2018 – ultra violet

Culoarea anului 2018 – ultra violet

Celebrul institut Pantone a ales ultra violetul pentru culoarea anului 2018 datorită originalității prin care comunică energia și viziunea.  Aceasta culoare învăluită în mister, te încurajează să părăsești zona de confort și să experimentezi. Iată câteva sugestii prin care îți poți lăsa amprenta asupra locuinței.

Dormitorul devine un loc cu personalitate cu explozie de energie , dar și un spațiu pur în care te poți relaxa cu ușurință. Combinația violetului cu nuanțele citrice creează o afirmație puternică încărcată cu entuziasm și cu efecte vibrante. Contrastele create te inspiră și îți stimulează forța de creație.

 

Ultra violetul poate fi o alegere ideală și pentru bucătărie. Dacă îți dorești un efect de profunzime, alege și nuanțe mai închise, cum ar fi un albastru sau un maro, iar pentru o bucătărie aerisită optează pentru alb sau crem. Oricare ar fi alegerea ta, culoarea anului 2018 va înviora spațiul dedicat proiectelor gastronomice și serilor petrecute alături de cei dragi.

Să nu uităm nici de îmbinarea a nuanțelor pastelate cu ultra violetul, care oferă spațiului o atmosferă calmă, cu note de eleganță. Alege un mobilierul deschis la culoare pentru a evidenția avantajele spațiului.

 

 

 

Related Posts

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Tendinte in amenajarea camerei copilului

Prima camera pentru bebelus este un loc in care mama si bebelusul isi vor petrece cea mai mare parte a timpului. Pentru 2020, designerii…

Read More
Nou trend  in bucataria anului 2020

Nou trend in bucataria anului 2020

Specialistii in bucatarii au conturat trendul actual si concepte inedite de mobilier de bucatarie ale anului 2020. Daca intentionati sa renovati buca…

Read More