Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Culoarea anului 2018 – ultra violet

Culoarea anului 2018 – ultra violet

Celebrul institut Pantone a ales ultra violetul pentru culoarea anului 2018 datorită originalității prin care comunică energia și viziunea.  Aceasta culoare învăluită în mister, te încurajează să părăsești zona de confort și să experimentezi. Iată câteva sugestii prin care îți poți lăsa amprenta asupra locuinței.

Dormitorul devine un loc cu personalitate cu explozie de energie , dar și un spațiu pur în care te poți relaxa cu ușurință. Combinația violetului cu nuanțele citrice creează o afirmație puternică încărcată cu entuziasm și cu efecte vibrante. Contrastele create te inspiră și îți stimulează forța de creație.

 

Ultra violetul poate fi o alegere ideală și pentru bucătărie. Dacă îți dorești un efect de profunzime, alege și nuanțe mai închise, cum ar fi un albastru sau un maro, iar pentru o bucătărie aerisită optează pentru alb sau crem. Oricare ar fi alegerea ta, culoarea anului 2018 va înviora spațiul dedicat proiectelor gastronomice și serilor petrecute alături de cei dragi.

Să nu uităm nici de îmbinarea a nuanțelor pastelate cu ultra violetul, care oferă spațiului o atmosferă calmă, cu note de eleganță. Alege un mobilierul deschis la culoare pentru a evidenția avantajele spațiului.

 

 

 

Related Posts

AMENAJAREA LOCURILOR DE JOACĂ DE EXTERIOR ȘI INTERIOR PENTRU COPII

AMENAJAREA LOCURILOR DE JOACĂ DE EXTERIOR ȘI INTERIOR PENTRU COPII

Copiii sunt ființe fragile, care nu trăiesc doar în lumea reală, ci și într-un univers compus dintr-o mulțime de jocuri și activități distra…

Read More
Cum sa vinzi casa in mod inteligent -cateva trucuri si idei

Cum sa vinzi casa in mod inteligent -cateva trucuri si idei

Nu-ti bate capul cu tot felul de tehnici si strategii de vanzari complicate, ci, mai degraba, actioneaza inteligent. Nimeni nu spune ca vanzarea unui…

Read More