Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
O casă mai luminoasă

O casă mai luminoasă

Pășim în anul nou cu forțe proaspete și noi idei de amenajare a locuinței. Azi ne oprim asupra corpurilor de iluminat din locuință.

În funcție de preferințele fiecăruia, putem opta pentru diferite forme ale corpurilor de iluminat. De la piramide, la forme alunginte, rotunde sau simple spoturi discrete, care luminează camera foarte tare.

Pentru ca living-ul să arate cât mai spațios, trebuie să fie luminat corespunzător. Câteva spoturi în tavan și o lampă în apropierea mesei și a fotoliilor schimbă total imaginea încăperii. O transformă complet și o face foarte elegantă și spațioasă în același timp. Optați pentru culori deschise și musafiri o să vă îndrăgească camera.

Dacă living-ul e mare, iar veoza nu se încadrează perfect cu designul, puteți opta pentru un candelabru mai mare, poziționat în mijlocul încăperii, care să aibă multe beculețe. Totodată o podea din marmură reflectă lumina și camera o să arate mult mai spațioasă.

În cazul în care, bucătăria este legată de living, o să fie nevoie de mai multe coruri de iluminat. Așadar putem alege atât corpuri alungite cât și spoturi sau veoze. Indiferent de alegere, încăperea trebuie să fie bine iluminată.

O altă opțiune ar fi leduri în perete și în podea. Acestea dispun de un design minimalist și sunt foarte elegante. Totodată se poate modifica intensitatea și culoarea acestora, în funcție de starea de spirit zilnică. De asemenea, nu lipsesc spoturile din tavan care luminează încăperea.

În dormitor, luminile trebuie să fie cât mai discrete tocmai pentru a creat cadrul intim de care are nevoie fiecare. Câte o veoză (care să își poată modifica intensitatea luminii) amplasată în partea fiecăruia de pat și un corp de iluminat pentru tavan sunt suficiente pentru ca dormitorul să fie locul ideal de relaxare și încărcare a bateriilor pentru o nouă zi.

Related Posts

AMENAJAREA LOCURILOR DE JOACĂ DE EXTERIOR ȘI INTERIOR PENTRU COPII

AMENAJAREA LOCURILOR DE JOACĂ DE EXTERIOR ȘI INTERIOR PENTRU COPII

Copiii sunt ființe fragile, care nu trăiesc doar în lumea reală, ci și într-un univers compus dintr-o mulțime de jocuri și activități distra…

Read More
Cum sa vinzi casa in mod inteligent -cateva trucuri si idei

Cum sa vinzi casa in mod inteligent -cateva trucuri si idei

Nu-ti bate capul cu tot felul de tehnici si strategii de vanzari complicate, ci, mai degraba, actioneaza inteligent. Nimeni nu spune ca vanzarea unui…

Read More