Blog

Keep up to date with the latest news
Cum sa ai succes de la prima vanzare

Cum sa ai succes de la prima vanzare

Există o mulțime de sfaturi pentru cei care cumpără o proprietate pentru prima dată, dar ce sfaturi le oferim celor care vând pentru prima dată? Este o experiență destul de diferită, de a te afla de cealaltă parte a tranzacției. Aceasta poate fi copleșitoare odată ce alegi să îți vinzi casa, în special în momentul în care nu știi exact care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, pentru ca vânzarea să fie profitabilă. Iată câteva idei de bază care te vor ajuta să începi călătoria în vânzarea proprietății tale.

Edil Agentie Imobiliara

 

Înainte de a lua în considerare o vânzare, trebuie să fii conștient de condițiile actuale ale pieței. Există multe cereri în zona în care este situată casa ta?

 

1. ESTE PERIOADA POTRIVITĂ?

Nu te grăbi! Există numeroase schimbări pe piață, asigură-te că este momentul potrivit. O diferență de câteva luni poate schimba mult prețul de vânzare.

 

2. ALEGE UN AGENT IMOBILIAR

Este posibil să vinzi fără să apelezi la un agent imobiliar. Cu toate lucrurile care implică vânzarea unei case, să apelezi la ajutorul unui agent imobiliar înseamnă că vei obține consiliere și sfaturile potrivite, precum și reducerea propriului volum de muncă.

Un agent imobiliar te poate sfătui pe tot parcursul procesului de vânzare, va răspunde la orice întrebare și se va asigura că vei obține cel mai bun preț pentru proprietatea ta.

 

3. PUBLICITATE ȘI VÂNZARE

În funcție de metoda de vânzare, poate exista o campanie de marketing condusă de către agentul tău imobiliar, cu scopul de a atrage atenția pentru proprietatea în cauză. Aici vei vedea, de asemenea, dacă sunt necesare lucrări de renovare pentru a crește valoarea proprietății, cum ar fi aspectele estetice, zugrăvirea sau reparațiile.

După ce primești și accepți o ofertă, felicitări! Casa ta este acum achiziționată și poți face următorul pas. Mai există încă o mulțime de documente de completat, dar cea mai importantă parte a tranzacției este acum finalizată.

Vânzarea casei pentru prima dată nu trebuie să fie o povară, dacă te asiguri că primești sfaturile corecte la momentul potrivit! Vorbește cu un agent imobiliar și descoperă care este primul pas pentru o vânzare de succes.

Related Posts

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More
Esti pregatit sa vinzi?

Esti pregatit sa vinzi?

Chiar și cele mai frumoase și îngrijite locuințe necesită o strategie de vânzare. Ce au în comun pompierii, contabilii, ingin…

Read More