Blog

Restez à jour avec les dernières nouvelles
Apartamente  de închiriat cu o cameră - Te bucuri de fiecare colțișor!

Apartamente de închiriat cu o cameră - Te bucuri de fiecare colțișor!

Vrei să economisești chiar și timpul de căutare? Venim în ajutorul tău! Am pregătit o listă cu apartamente de închiriat cu o cameră din Cluj-Napoca pentru tine și cei care sunt în căutarea unei locuințe. Știi proverbul „esențele tari se țin în sticluțe mici?” Acest lucru se aplică și în cazul apartamentelor cu o cameră: marile avantajele ale unei locuințe sunt așezate  într-un mod practic într-un spațiu mai restrâns, iar tu te poți bucura de fiecare colțișor!

 

Apartament în Piața Unirii – 350 Euro/lună

 Acest apartament situat pe două nivele  are avantajul de a despărți cu exactitate livingul cu deschidere spre bucătărie de dormitorul de la mansardă. Datorită așezării imobilului, vei fi aproape de Piața Unirii și de numeroase mijloace de transport, dar și de magazine. Aici te vei bucura și de accesul la o grădină.

 

Apartament în zona centrală a orașului – 330 Euro/lună

 

Un living spațios  cu deschidere spre o bucătărie în care ai totul la îndemână, iar spațiile sunt amenajate practic, fiecare colțișor găsindu-și utilitatea. Te poți bucura și de birou, la care îți poți desfășura activitățile de studiu, iar dacă ai nevoie de o pauză te poți întinde cu încredere pe o canapea extensibilă, deosebit de confortabilă. Apartamentul se află la un etaj intermediar, iar accesul în clădire se face prin intermediul interofnului.

 

Apartament în cartierul Gruia - 350 Euro/lună

 

Dacă ești o persoană sociabilă și îți plac serile alături de prietenii tăi dragi, atunci îi poți invita liniștit în viitoarea ta locuință. Vei avea la dispoziție o cameră care îți va oferi ore linilștite de somn și numeroase compartimente pentru depozitarea tuturor lucrurilor, dar și un birou pentru proiectele personale, o bucătărie cu eletrocasnice pentru a-ți face viața mai ușoară. Pentru confortul tău, apartamentul este decomandat și dispune de un hol cu un dulap ideal pentru paltoanele, gecile, dar și pentru variatele încălțăminte. Poti regla caldura cu centrala proprie, dar si cu aerul conditionat. Alături de beneficiile apartamentului, te vei bucura te avanatjele oferite de unul dintre cele mai frumoase zone rezidențiale: cartierul Gruia.

 

Apartament în cartierul Mănăștur – 300 Euro/lună 

 

Un apartament decomandat alcătuit dintr-o cameră organizată și încăpătoare, cu un pat confortabil, dulapuri și rafturi pentru cărțile sau obiectele tale de decor. În  bucătărie  îți poți prepara mâncarea preferată, iar ingredientele își vor găsi cu siguranță locul ideal într-una din  numeroasele spații de depozitare, iar baia este  utilată practic pentru a economisi spațiu.

 

Apartament în cartierul Mărăști - 400 euro/lună 

Știi care sunt avantajele unui apartament într-un imobil nou? În primul rând compartimentarea: așezarea spațiilor din înterior prezintă beneficii la tot pasul: livingul este aerisit și are suficiente spații de depozitare pentru lucrurile tale și un colț destinat activităților de studiu; bucătăria oferă un plus de spațiu datorită amenajării, iar electrocasnicele au rolul de ați face viața mai ușoară. În al doilea rând, ai la dispoziție și un balcon, unde îți poți savura momentele de relaxare și, în același timp, un spațiu în plus de depozitare.  Confortul de lux vine la pachet cu un loc special de parcare, lift și interfon.

 

Apartament în cartierul Andrei Mureșanu - 350 Euro/lună  

Un apartament situat la parterul înalt al unei construcții alcătuit din 3 etaje, în cel mai apropriat cartier de centrul orașului. Ai la dispoziție o cameră generoasă cu deschidere spre o bucătărie utilată pentru a te întâmpina în procesul gătitului. Te poți bucura și de balconul care îți oferă o suprafață în plus de depozitare. 

Related Posts

Decorul ombré, noul trend in 2016

Decorul ombré, noul trend in 2016

Vopsitul pereților ombré ne face să ne gândim la vară - probabil pentru că efectul a fost folosit mai ales cu nuanțe însorite,…

Read More
Culorile si starea de spirit

Culorile si starea de spirit

Anumite nuanțe declanșează reacții instinctuale și pot afecta stările noastre în cele mai subtile moduri. Iată ce trebuie să știți des…

Read More