Întrebări frecvente


1. De ce să apelez la un agent imobiliar?

Procesul de a-ți găsi locuința dorită este mult mai greu de realizat singur– deplasarea dintr-un loc în altul, promovarea pe cont propriu și o mulțime de întrebări și nelămuriri care nu își găsesc răspuns. Atunci când apelați la un agent imobiliar, nu doar că economisiți timp, dar aveți la dispoziție și un specialist care vă poate consilia și răspunde la orice întrebare.

2. Care este fluxul pieței?

Prețul chiriilor începe să crescă în luna august, anunțând începerea anului universitar.

3. În ce zone sunt cele mai multe construcții noi?

Zonele rezidențiale se află preponderent în cartierele nou formate ale Clujului: Bună Ziua, Andrei Mureșanu, Borhanci, Europa și Iris. Cum piața imobiliară este într-o continuă creștere, au apărut construcții noi și în cartiere precum Gheorgheni, Mărăști, Mănăștur, Zorilor și zona centrală

4. Pot achiziționa un imobil cu creditul de la bancă ?

Puteți să achiziționați un imobil cu credit de la bancă, dar și proprietarul trebuie să fie de acord. Aflați toate detaliile despre credit, mergând personal la bancă.

5. De ce să semnez o convenție?

Rolul agentului este să te ajute să îți împlinești visul de a avea o locuință. Prin semnarea convenției, te angajezi să îi plătești agentului serviciile pe care ți le oferă.