Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
Esti pregatit sa vinzi?

Esti pregatit sa vinzi?

Chiar și cele mai frumoase și îngrijite locuințe necesită o strategie de vânzare.

Ce au în comun pompierii, contabilii, inginerii și cadrele didactice? Într-un anumit moment din viața lor, probabil vor vinde fiecare o locuință. Dar, în timp ce unele profesii îți pot oferi posibilitatea dezvoltării capacităților de comunicare, ceea ce reprezintă un avantaj în procesul de vânzare, celelalte nu te vor ajuta în această situație. De aceea, am ales câteva dintre principalele strategii de vânzare, care să te ajute în acest proces.

Edil Agentie Imobiliara

1.Fiți vigilenți cu bunurile dumneavoastră. Acum este timpul pentru să abordați acele proiecte de organizare și curățenie. Respectați zicala"mai puțin înseamnă mai mult" și împărțiți bunurile: cele pe care doriți să le transportați la noua locuință și cele la care veți renunța. Și nu uitați, împachetarea acestora nu înseamnă să le așezați în dulapul din hol. Cumparatorii vor deschide, cel mai probabil, fiecare dulap și sertar, astfel încât aceste spații ar trebui să fie, de asemenea, ordonate.

2.Găsiți un agent imobiliar. În timp ce vă ordonați lucrurile prin casă, căutați un agent imobiliar. Nu angajați pe oricine, gândiți-vă dacă experiența acestuia vă poate ajuta cu adevărat.

3.Nu uitați documentele importante. În timpul curățeniei, s-ar putea să găsiți documente importante ale proprietății, iar dacă potențialul cumpărător observă că sunteți informați cu privire la actele acesteia, s-ar putea să nu stea prea mult pe gânduri.

4.Stabiliți o întâlnire cu agentul dumneavoastră. După ce ați semnat actele necesare, stabiliți o întâlnire în care să discutați despre modficările pe care trebuie să le aveți în vedere (dacă este cazul) și care este suma potrivită pentru a impresiona potențialii cumpărători.

5.Reparați și schimbați decorul. Dacă agentul consideră că sunt necesare anumite reparații înainte ca acesta să fotografieze locuința, faceți din acest pas prioritatea dumneavoastră. De asemenea, nu uitați că o casă îngrijită, însă modestă, va fi mai apreciată decât o casă impunătoare și dezordonată.

Related Posts

Cum sa ai succes de la prima vanzare

Cum sa ai succes de la prima vanzare

Există o mulțime de sfaturi pentru cei care cumpără o proprietate pentru prima dată, dar ce sfaturi le oferim celor care vând pentru prima …

Read More
Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Cum sa creezi iluzia unui tavan inalt

Mulți oameni visează să aibă tavane înalte în orice încăpere. Dar, luați în considerare acest lucru: Camerele cu tavane …

Read More