Blog

Fii la curent cu ultimele noutăți!
O casă într-un stil nonconformist

O casă într-un stil nonconformist

În luna noiembrie apar cele mai deosebite oferte pe piața imobliară. În continuare, vă propunem să vizionați una dintre cele mai spectaculoase case, cu o arhitectură și un design interior diferit și deosebit de ce ați mai văzut până acum.

Casa este construită într-un stil modern și inedit. Aveți acces la un living în stil vintage personalizat, mobilat complet, cu finisaje făcute la comandă. Casa este accesorizată cu tehnologie LED; iar ca bonus, vă stă la dispoziție o minunată priveliște a orașului Cluj. În living tronează o canapea uriașă, din piele maro, și aveți acces la propriul colț astronomic: un telescop auriu. Iar iarna vă puteți încălzi la șemineu, care este amplasat în mijlocul camerei.

Nu doar living-ul este deosebit, dar și celelalte camere sunt la fel de speciale. Baia este, de asemenea, o construcție fascinantă, din piatră naturală șlefuită. Peretele din baie este acoperit cu o hartă abstractă și elemente vintage, care vă vor duce cu gândul la vremurile de demult apuse. Atracția acestei cameră o reprezintă cada frumoasă, mare și confortabilă.

 

Dormitor spațios, luminat complet. Parchetul și ușile sunt făcute din lemn masiv la comandă. În dormitor, la fel și în restul casei, puteți să schimbați intensitatea luminii, de la puternic la slab sau invers. Peretele este luminat datorită lămpilor LED, fiind decorat într-un stil inedit, cu câteva țevi, ce produc o atmosferă plăcută și vintage.

Sufrageria este într-o manieră mai nonconformistă. Masă din lemn și scaune diferite,  lumină ambientală care crează o atmosferă intimă și extravagantă în același timp. Nu lipsesc nici aici țăvile de pe perete, împodobite cu becuri, aidoma unor lumânări.

Bucătărie este amenajată cu bun gust, personalizată, mobilată și utilată lux, așteptând să fie locuită și folosită. De asemenea, cu finisaje personalizate și luminată din plin atât cu lămpi LED, cât și cu lumină naturală. Mobilierul din bucătărie este deosebit, cu o masă tip bar, agățată de sus. O casă deosebită, cum nu ați mai întâlnit până acum.

Casa dispune și de grădină, cât și de un car-port pentru mașină și două locuri de parcare în față, iar în spate aveți amenajată grădina, cu terasă și loc special pentru barbeque.

Dacă casa este pe placul dumneavoastră, nu ezitați să o vizionați încă odată AICI.

Aveți posibilitatea să o închiriați AICI, dacă nu vă permite buzunarul să o cumpărați.

Related Posts

Casa ideală

Casa ideală

Astăzi vă vom prezenta una dintre cele mai frumoase proprietăți din Cluj.Este vorba deste o casă cu 9 camere, în Cartierul Andrei Mureșanu, cu …

Read More
Noi oferte ale toamnei

Noi oferte ale toamnei

Deși toamna se grăbește să plece, lăsând loc minunatei ierni, a mai adus noi proprietăți de vânzare în portofoliul nostru.Primul popas îl f…

Read More